網絡教育專升本大學英語入學考試復習題(1)

更新時間:2021-09-24作者:湖北網絡遠程教育 閱讀量: 135 次

網絡遠程教育的入學考試并不是很難,考生們在備考的時候還是要多看看自己薄弱的科目,爭取把分提上來。下面,我們一起來看看大學英語的相關題目。更多咨詢請關注湖北網絡遠程教育。

網絡教育專升本大學英語入學考試復習題(1)

1.A growing number of consumers in the United States are willing to buy products of Chinese(),as they are both cheaper and of good quality.

A.origin

B.nature

C.branch

D.rank

[答案]:A

2.The most important words in this sentence have been(),so it doesn’t make any sense.

A.left out

B.hold out

C.set out

D.made out

[答案]:A

3.When there was no refrigerator,people()meat by drying and salting it.

A.protected

B.cooked

C.found

D.preserved

[答案]:D

4.The concert is so popular that you’d better book tickets().

A.in need

B.in charge

C.in power

D.in advance

[答案]:D

5.The president()the new economic policy,which gave preference to the joint venture.

A.announced

B.told

C.informed

D.promised

[答案]:A

6.The astronaut drew a deep breath as he squeezed into the simulated space cabin which()his home for seven days.

A.had to be

B.had been

C.is to be

D.was to be

[答案]:D

7.()she first heard of the disease referred to as AIDS.

A.That was from John

B.It was John that

C.It was from John that

D.It was John whom

[答案]:C

8.From what is mentioned above we can draw a conclusion()electric energy can be turned into light energy.

A.what

B.how

C.which

D.that

[答案]:D

9.The office has to be shut down()fund.

A.being a lack of

B.from lack of

C.to a lack of

D.for lack of

[答案]:D

10.()you return those books to the library immediately,you will have to pay a fine.

A.Until

B.Unless

C.If

D.Providing

[答案]:B

11.Only if you can understand what you are listening to,()write it down correctly.

A.you will

B.will you

C.you can

D.can you

[答案]:D

12.By the time the talk is over,we()a lot about aeroplanes.

A.shall be learning

B.are learning

C.shall learn

D.shall have learnt

[答案]:D

13.Not until ten o'clock()it was too late to return.

A.we realized

B.we did realize

C.did we realize

D.realized we

[答案]:C

14.The ideal person for the job has these().Ten years’experience and an advanced degree.

A.characteristics

B.characters

C.marks

D.signs

[答案]:A

15.To our delight,the results are completely()with what we expected.

A.considerate

B.convenient

C.consistent

D.comfortable

[答案]:C

16.She()when the word came that her husband died in the war.

A.broke away

B.broke down

C.broke out

D.broke into

[答案]:B

17.It’s extremely dangerous to voyage on such a()sea.

A.unwilling

B.calm

C.rough

D.creative

[答案]:C

18.I hope that what I said can()the situation.

A.clarify

B.announce

C.link

D.accomplish

[答案]:A

19.The editors()this chapter to make the book shorter.

A.work out

B.run out

C.leave out

D.point out

[答案]:C

20.The doctor asked him to()his trousers so that he could examine his legs.

A.remove

B.measure

C.move

D.shorten

[答案]:A


預約報名

開班日歷

報考類型報考時間詳細公告
自考VIP班5月20日公告>
自考精英班5月24日公告>
自考保過班6月01日公告>
自考快速班6月2日公告>
自考提高班6月3日公告>
自考保過班06月14日公告>
預約試聽
  • 姓名
  • 手機
  • 微信
  • 年級
今日學生報名信息
  • Expandable Input李家國同學

    在1分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input張紅同學

    在11分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input胡涵琪同學

    在28分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input潘佳文同學

    在42分鐘前報名了《第四期專升本英語基礎班》課程

  • Expandable Input趙原同學

    在48分鐘前報名了《第四期專升本協議班》課程

  • Expandable Input蔡慧潔同學

    在53分鐘前報名了《第四期專升本保過班》課程

  • Expandable Input陳明豪同學

    在67分鐘前報名了《第四期專升本英語押題班》課程

  • Expandable Input曹鄖波同學

    在72分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input陳天淮同學

    在83分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input陳羽霏同學

    在86分鐘前報名了《第四期專升本英語基礎班》課程

  • Expandable Input陳月同學

    在93分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input鄧海艷同學

    在105分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input鄧海艷同學

    在105分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

湖北專升本全程保錄班2月12日開班,立即預約

姓名:
電話:
人人妻人人澡人人爽视频 欧美牲交a欧美牲交 好男人.www av电影在线观看 欧美黑人肉体狂欢交换大派对
      <ins id="fpzmz"><th id="fpzmz"><menu id="fpzmz"></menu></th></ins>
      <ins id="fpzmz"><video id="fpzmz"></video></ins>
      1. <tr id="fpzmz"><code id="fpzmz"><ol id="fpzmz"></ol></code></tr>

        <sup id="fpzmz"><small id="fpzmz"></small></sup>

        <menuitem id="fpzmz"></menuitem>