網絡教育專升本大學英語入學考試復習題(2)

更新時間:2021-09-24作者:湖北網絡遠程教育 閱讀量: 140 次

想要順利地考入網絡教育專升本招生院校其實不難,但是,考生們在備考的時候還是要多看看復習題,幫助自己提高考入的把握。更多咨詢請關注湖北網絡遠程教育。

網絡教育專升本大學英語入學考試復習題(2)

1.Though()money,his parents managed to send him to school.

A.assuming

B wasting

C.seizing

D.lacking

[答案]:D

2.It is every citizen’s duty to go out to()the snow on the street the moment it stops falling so as to make‘it convenient for traffic to pass.

A.sweep up

B.clear up

C.clean up

D.whirled up

[答案]:B

3.Some adjustments have to be made to the timetable so that it can()everybody that is concerned.

A.fit

B.serve

C.suit

D.adjust

[答案]:C

4.Usually,high blood pressure has no(),so many people have it for years without knowing.

A.symptoms

B.attractions

C.descriptions

D.possibilities

[答案]:A

5.How many jobs had you()for before you were offered this one?

A.called

B.applied

C.paid

D.changed

[答案]:B

6.Dick will buy the motorcycle if his parents().

A.suggest

B.approve

C.inspire

Bcomment

[答案]:B

7.After recovering from his illness,he was advised to()gardening as a hobby.

A.take away

B.take off

C.take on

D.take up

[答案]:D

8.Enough of it!Nobody here thinks what you are saying should make any().

A.value

B.sense

C.fun

D.use

[答案]:B

9.The young man was()by the army because of his bad eyesight.

A.suspected

B.mentioned

C.rejected

D.encouraged

[答案]:C

10.The situation in the Middle East is so()that we have to be cautious when dealing with the hostage issue.

A.complex

B.difficult

C.mixed

D.mild

[答案]:A

11.A cut in the tissue is easy to heal but a(an)()to the heart,if possible,takes a long time to do so.

A.morale

B.extension

C.caution

D.wound

[答案]:D

12.The fellow felt rather()as he was the only person that wore sportswear at the party.

A.out of order

B.out of place

C.out of sight

D.out of respect

[答案]:B

13.She only eats fruit and yoghurt for supper instead of rich food,in a(n)()to lose weight quickly.

A.attitude

B.decision

C.attempt

D.struggle

[答案]:C

14.I bought an evening dress for less than 30 dollars in a sale;it was a real().

A.exchange

B.bargain

C.business

D.trade

[答案]:B

15.Another timeless truth:achievements themselves aren’t what().It’s the fact that you worked for them.

A.takes

B.applies

C.stresses

D.counts

[答案]:D

16.Sometimes,but not often,something()has been produced unexpectedly by good luck.

A.favorable

B.splendid

C.essential

D.worthwhile

[答案]:D

17.I think that what()to me about his speeches is the humor and wisdom.

A.appeals

B.belongs

C.refers

D.turns

[答案]:A

18.An unhappy childhood may have some negative effects on a person’s character;however,they are not always().

A.beneficial

B.avoidable

C.permanent

D.practical

[答案]:C

19.There was such a long queue for coffee at the interval that we()gave up.

A.unfortunately

B.eventually

C.generously

D.purposefully

[答案]:B

20.The young man made a(n)()to his parents that he would try to earn his own living after graduation.

A.prediction

B.promise

C.repetition

D.explanation

[答案]:B


預約報名

開班日歷

報考類型報考時間詳細公告
自考VIP班5月20日公告>
自考精英班5月24日公告>
自考保過班6月01日公告>
自考快速班6月2日公告>
自考提高班6月3日公告>
自考保過班06月14日公告>
預約試聽
  • 姓名
  • 手機
  • 微信
  • 年級
今日學生報名信息
  • Expandable Input李家國同學

    在1分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input張紅同學

    在11分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input胡涵琪同學

    在28分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input潘佳文同學

    在42分鐘前報名了《第四期專升本英語基礎班》課程

  • Expandable Input趙原同學

    在48分鐘前報名了《第四期專升本協議班》課程

  • Expandable Input蔡慧潔同學

    在53分鐘前報名了《第四期專升本保過班》課程

  • Expandable Input陳明豪同學

    在67分鐘前報名了《第四期專升本英語押題班》課程

  • Expandable Input曹鄖波同學

    在72分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input陳天淮同學

    在83分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input陳羽霏同學

    在86分鐘前報名了《第四期專升本英語基礎班》課程

  • Expandable Input陳月同學

    在93分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input鄧海艷同學

    在105分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input鄧海艷同學

    在105分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

湖北專升本全程保錄班2月12日開班,立即預約

姓名:
電話:
人人妻人人澡人人爽视频 欧美牲交a欧美牲交 好男人.www av电影在线观看 欧美黑人肉体狂欢交换大派对
      <ins id="fpzmz"><th id="fpzmz"><menu id="fpzmz"></menu></th></ins>
      <ins id="fpzmz"><video id="fpzmz"></video></ins>
      1. <tr id="fpzmz"><code id="fpzmz"><ol id="fpzmz"></ol></code></tr>

        <sup id="fpzmz"><small id="fpzmz"></small></sup>

        <menuitem id="fpzmz"></menuitem>