網絡教育專升本大學英語入學考試復習題(3)

更新時間:2021-09-24作者:湖北網絡遠程教育 閱讀量: 134 次

考生們在備考入學考試的時候,可以通過做題來查漏補缺和鞏固知識點。下面,我們一起來看一些題目。更多咨詢請關注湖北網絡遠程教育。

網絡教育專升本大學英語入學考試復習題(3)

1.The scientists()thousands of chemicals before they could find an effective cure that is suitable for the disease.

A.tried out

B.ran out

C.turned out

D.picked out

[答案]:A

2.In those days,our()concern was to provide people who were stopped by the snow storm with food and health care.

A.normal

B.concrete

C.permanent

D.primary

[答案]:D

3.Children who are spoiled by their parents are much more()than others.They are more likely to fight with their fellows for toys and candies.

A.flexible

B.passive

C.aggressive

D.sensitive

[答案]:C

4.It's unwise()down the proposal.

A.of them to turn

B.for them to turn

C.for they to turn

D.for their turning

[答案]:A

5.()would welcome such a chance.

A.Many man

B.A many man

C.Many a man

D.Many a men

[答案]:C

6.()you like to have dinner with us tonight?

A.Do

B.Would

C.Can

D.Will

[答案]:B

7.The newcomer()a new post.

A.has assigned

B.has been assigned to

C.has assigned to

D.has assigned with

[答案]:B

8.There are many kinds of metals,().

A.each having its special properties

B.having its special property

C.one has its special properties

D.each has its special properties

[答案]:A

9.The speech which he made()the project has bothered me.

A.being concerned

B.concerned

C.be concerned

D.concerning

[答案]:D

10.For a long time scientists have suspected()life exists on other planets besides the earth,but until recently,they had very little evidence to support this theory.

A.whether

B.if

C.that

D.what

[答案]:C

11..Had he worked harder,he()through the exams.

A.would get

B.would have got

C.could get

D.must have got

[答案]:B

12.Under no circumstances will William()his position as Mayor to give jobs to his friends.

A.take

B.protect

C.catch

D.abuse

[答案]:D

13.The famous actress became(),and couldn’t say a word when asked about her father,who passed away only last month.

A.choked

B.frightened

C.swelled

D.squeezed

[答案]:A

14.Recent medical()has shown that muffling exercise is not as good as widely supposed.In fact,the best time for exercise is in the afternoon.

A.phenomenon

B.comprehension

C.evidence

D.judgment

[答案]:C

15.Compared with his elder brother,Tim is even more()to,and more easily troubled by,emotional and relationship problems.

A.skeptical

B.addicted

C.available

D.sensitive

[答案]:D

16.Surprisingly,when I arrived at the restaurant,I found the seat I had booked was()by a stranger.

A.possessed

B.owned

C.conquered

D.occupied

[答案]:D

17.It is common sense that you shouldn’t warm yourself up too much.Otherwise,you()yourself before the game begins.

A.absorb

B.destroy

C.exhaust

D.consume

[答案]:C

18.The millionaire had more than()money for his simple regular daily cost.Therefore,he sometimes gave away money for the charity.

A.little

B.generous

C.adequate

D.extra

[答案]:C

19.There existed a widespread()throughout the country when a terrible tsunami struck this East Asian island country.

A.surprise

B.terror

C.alert

D.panic

[答案]:D

20.To our great comfort,the boy who had been knocked()by a robber came to himself after three days in hospital.

A.unrealistic

B.unconscious

C.unaware

D.uncomfortable

[答案]:B


預約報名

開班日歷

報考類型報考時間詳細公告
自考VIP班5月20日公告>
自考精英班5月24日公告>
自考保過班6月01日公告>
自考快速班6月2日公告>
自考提高班6月3日公告>
自考保過班06月14日公告>
預約試聽
  • 姓名
  • 手機
  • 微信
  • 年級
今日學生報名信息
  • Expandable Input李家國同學

    在1分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input張紅同學

    在11分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input胡涵琪同學

    在28分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input潘佳文同學

    在42分鐘前報名了《第四期專升本英語基礎班》課程

  • Expandable Input趙原同學

    在48分鐘前報名了《第四期專升本協議班》課程

  • Expandable Input蔡慧潔同學

    在53分鐘前報名了《第四期專升本保過班》課程

  • Expandable Input陳明豪同學

    在67分鐘前報名了《第四期專升本英語押題班》課程

  • Expandable Input曹鄖波同學

    在72分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input陳天淮同學

    在83分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input陳羽霏同學

    在86分鐘前報名了《第四期專升本英語基礎班》課程

  • Expandable Input陳月同學

    在93分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input鄧海艷同學

    在105分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input鄧海艷同學

    在105分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

湖北專升本全程保錄班2月12日開班,立即預約

姓名:
電話:
人人妻人人澡人人爽视频 欧美牲交a欧美牲交 好男人.www av电影在线观看 欧美黑人肉体狂欢交换大派对
      <ins id="fpzmz"><th id="fpzmz"><menu id="fpzmz"></menu></th></ins>
      <ins id="fpzmz"><video id="fpzmz"></video></ins>
      1. <tr id="fpzmz"><code id="fpzmz"><ol id="fpzmz"></ol></code></tr>

        <sup id="fpzmz"><small id="fpzmz"></small></sup>

        <menuitem id="fpzmz"></menuitem>