網絡教育專升本大學英語入學考試復習題(4)

更新時間:2021-09-24作者:湖北網絡遠程教育 閱讀量: 128 次

考生們在備考的過程中一定要重視習題的利用,多利用習題是有利于考生們提高考試分數的。更多咨詢請關注湖北網絡遠程教育。

網絡教育專升本大學英語入學考試復習題(4)

1.The lecture delivered by the old scientist()nearly three hours,but few people left the hall early.

A.reached

B.covered

C.held

D.lasted

[答案]:D

2.Do remember to analyze the results of the questionnaire--it is only with its help that we can discover the()demands of our customers.

A.various

B.diverse

C.anxious

D.potential

[答案]:D

3.We should encourage laid-off workers and college graduates to hunt for jobs or becomes self-employed,thus developing flexible and()types of employment.

A.broad

B.diverse

C.widespread

D.expanded

[答案]:B

4.()no cause for alarm,the old man went back to his bedroom.

A.There was

B.Since

C.Being

D.There being

[答案]:D

5.It's time()about the traffic problem downtown.

A.something was done

B.everything is done

C.anything will be done

D.nothing to be done

[答案]:A

6.()that you have finished your homework,you can watch TV and have some ice cream.

A.Since

B.Now

C.Because

D.As

[答案]:B

7.Children need praise much()flowers need water.

A.in the same way like

B.in the same way which

C.in the same way

D.in the same way as

[答案]:D

8.I()the party much more if there hadn't been quite such a crowd of people there.

A.would enjoy

B.will have enjoyed

C.would have enjoyed

D.will be enjoying

[答案]:C

9.He is very angry now.We().

A.had better leaving him alone

B.should leave him alone

C.might as well leave him alone

D.had rather leave him alone

[答案]:C

10.There's()when we shall meet again.

A.not know

B.not to know

C.no knowing

D.never knowing

[答案]:C

11.She has lost a dictionary,()she bought only the other day.

A.which

B.that

C.and which

D.and that

[答案]:A

12.China and Russia have come a long way since border tensions ended.Cooperation between them()each other,and brings them more opportunities.

A.invites

B.benefits

C.attracts

D.tests

[答案]:B

13.The knowledgeable staff have obviously sampled most of the items and can provide guests with an()description of what is available.

A.Awful

B.accurate

C.amazing

D.ambitious

[答案]:B

14.In kindergartens,teachers are required to()children to the bathroom for safety reasons.

A.advocate

B.refresh

C.accompany

D.transform

[答案]:C

15.Water has always been a(n)()for artists hoping to clear their thoughts through the creation of calm imagery.

A.inspiration

B.satisfaction

C.imagination

D.regulation

[答案]:A

16.Many US stars prefer to()advertisements in Asia rather than risk ruining their images in the US.

A.resign

B.invest

C.appear

D.declare

[答案]:C

17.David()his new book for a year while he contributed to some magazines to make a bit of money.

A.set aside

B.set off

C.set about

D.set out

[答案]:A

18.Delaying the retirement age has led to intense social conflict in several European countries.The ministry is now the()of anger.

A.target

B.dream

C.department

D.failure

[答案]:A

19.Children under six are required to play in the()end of the swimming pool in the company of their parents.

A.shallow

B.steep

C.slippery

D.smooth

[答案]:A

20.While making a()online,be cautious with your personal information and the passwords of your credit card.

A.pension

B.contribution

C.living

D.purchase

[答案]:D


預約報名

開班日歷

報考類型報考時間詳細公告
自考VIP班5月20日公告>
自考精英班5月24日公告>
自考保過班6月01日公告>
自考快速班6月2日公告>
自考提高班6月3日公告>
自考保過班06月14日公告>
預約試聽
  • 姓名
  • 手機
  • 微信
  • 年級
今日學生報名信息
  • Expandable Input李家國同學

    在1分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input張紅同學

    在11分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input胡涵琪同學

    在28分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input潘佳文同學

    在42分鐘前報名了《第四期專升本英語基礎班》課程

  • Expandable Input趙原同學

    在48分鐘前報名了《第四期專升本協議班》課程

  • Expandable Input蔡慧潔同學

    在53分鐘前報名了《第四期專升本保過班》課程

  • Expandable Input陳明豪同學

    在67分鐘前報名了《第四期專升本英語押題班》課程

  • Expandable Input曹鄖波同學

    在72分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input陳天淮同學

    在83分鐘前報名了《第四期專升本英語提高班》課程

  • Expandable Input陳羽霏同學

    在86分鐘前報名了《第四期專升本英語基礎班》課程

  • Expandable Input陳月同學

    在93分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input鄧海艷同學

    在105分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

  • Expandable Input鄧海艷同學

    在105分鐘前報名了《第四期專升本英語沖刺班》課程

湖北專升本全程保錄班2月12日開班,立即預約

姓名:
電話:
人人妻人人澡人人爽视频 欧美牲交a欧美牲交 好男人.www av电影在线观看 欧美黑人肉体狂欢交换大派对
      <ins id="fpzmz"><th id="fpzmz"><menu id="fpzmz"></menu></th></ins>
      <ins id="fpzmz"><video id="fpzmz"></video></ins>
      1. <tr id="fpzmz"><code id="fpzmz"><ol id="fpzmz"></ol></code></tr>

        <sup id="fpzmz"><small id="fpzmz"></small></sup>

        <menuitem id="fpzmz"></menuitem>